Specialiseer je als

Timemanagement expert

Specialiseer jezelf tot de timemanagement coach en expert
in jouw organisatie en regio.

Met de specialisatie licentietrainingen kan jij nu het verschil gaan maken voor jouw kinderopvang- of onderwijsorganisatie en/ of voor de ouders in jouw eigen coachpraktijk. 

Schrijf je hieronder in en ontdek de route die bij jou past om direct aan de slag te kunnen gaan met jouw ‘timemanagement’ of de ‘timemanagement’ van jouw klant en collega’s. 

Waarom specialiseren?

Wij geven al enkele jaren timemanagement trainingen aan diverse doelgroepen. In de zakelijke sector is timemanagement al jaren een basiselement binnen het aanbod van trainingen en coaching om het personeel gezond te houden, met hart voor de zaak en zichzelf.  

In het onderwijs en de kinderopvang is werkdruk door de jaren heen een hot item geworden. Naast de noodzaak en de interesse is het nu misschien wel meer dan ooit tijd voor timemanagement. Wij zien vele voordelen voor een timemanagement coach en expert in deze branches. Werkdruk gaat ten koste van de kwaliteit op de werkvloer en daarbij zien we minder gepassioneerde mensen die werken met onze toekomst: de kinderen. Dit is ook zo in het gezinsleven. Het gezin kan je ook zien als een team. Samenwerken, samenleven, en dat met een beetje structuur en regelmaat zorgt voor meer levensgeluk. 

De specialisaties van Tijd voor timemanagement richten zich op 3 doelgroepen: 

Check hier of timemanagement nodig is?

Schrijf je hieronder in en ontvang gratis de checklist:

‘Is timemanagement nodig?’ en ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Heb je een vraag?

Stuur me je vraag via het onderstaande formulier. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 Verena

Tijd voor Timemanagement draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders