Specialiseer je als expert

Timemanagement kinderopvang

Timemanagement Kinderopvang  is een pakket van teamtrainingen en individuele coaching voor de kinderopvang. Ons belangrijkste doel is hier om de werkdruk te verlagen en het werkplezier te vergroten zodat het werkklimaat een positieve boost zal krijgen

Kies het aanbod wat het beste past bij jou of jullie organisatie

Timemanagement Kinderopvang = Maatwerk

In de afgelopen jaren is het verzuim van pedagogisch medewerkers in de kinderopvang toegenomen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit de kinderopvang,  is erg kostbaar en zorgt voor een minder gezond werkklimaat.

Persoonlijke problemen en ziekte kunnen een aanleiding zijn om helemaal te stoppen met het werken in de kinderopvang. Daarnaast worden werkdruk, stress en een laag salaris veel genoemd als redenen voor ontevredenheid . Ook benoemen pedagogisch medewerkers de vele veranderingen door wetgeving (IKK), verplichte bijscholing, geringe doorgroeimogelijkheden, gebrekkige communicatie en slechte relaties binnen de organisatie met daarbij de vele wisselingen en uitval van personeel als oorzaken van spanning.  Zo leidt stress  tot ontevredenheid, en ontevredenheid tot meer uitval van medewerkers.

Ons aanbod zet in op duurzaamheid en kwaliteit van het werkklimaat, zodat er weer met plezier gewerkt kan worden. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden en spelen we graag in op de specifieke vraag van jullie organisatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze inspiratieworkshop, teamtraining of individuele coaching? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Maak het verschil in jouw team als Timemanagementexpert

Met onze expert training Timemanagement Kinderopvang geef jij jouw collega’s de aandacht die zij verdienen. Je zet jouw team in de groeimodus en samen werk je vanuit kracht, kwaliteit en vooral met veel passie en plezier. Meer rust, structuur en overzicht in wat er wanneer moet gebeuren betekent  meer tijd voor de kinderen.

Als expert Timemanagement Kinderopvang:

Ontdek nu de voordelen en inhoud van onze licentietraining

Inbegrepen bij de licentietraining Timemanagement Kinderopvang

2 online live trainingsbijeenkomsten

De eerste bijeenkomst is je startbijeenkomst. Na deze eerste bijeenkomst volgt de live trainingsdag. De tweede online bijeenkomst in de integratiebijeenkomst. Hierin komt al het geleerde samen en daarmee sluit je jouw licentietraining af en ben je ready to go!

1 live trainingsdag

Alle theorie uit de online live training en de op praktijkopdrachten komen op deze dag bij elkaar. Na deze dag kan je ook zelf de workshop 'Timemanagement Kinderopvang' gaan verzorgen.

Compleet programma

De live training is inclusief koffie/thee/fris en een goed verzorgde lunch. Je ontvangt een trainershandleiding en krijgt toegang tot onze online omgeving boordevol extra informatie en tools voor een vliegende start.

Certificaat

Na afronding van de training ben jij Timemanagement Kinderopvang- expert.
Met dit certificaat heb jij alle tools in handen om zowel individueel als groepsgericht te kunnen coachen op het gebied van timemanagement.

Licentie

Als Timemanagementcoach is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Met de licentie zorgen wij voor alle materialen en kennis die jij nodig hebt. Regelmatig delen we nieuwe informatie met jou. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een bijscholingsdag. Om de kwaliteit van onze coaches te kunnen waarborgen is het verplicht om aan minimaal één bijscholingsdag per jaar deel te nemen.

Toegang tot de community

Als timemanagement coach ben je automatisch ook onderdeel van de Tijd voor Timemanagement- community. Dit is de plek om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Zo hebben we bijvoorbeeld elke maand een masterclass of samenwerkochtend waar je aan deel kunt nemen.

Jouw investering: €995,- excl. btw

Hiervoor krijg je:

In het kader van het STAP-budget kun jij deze training (deels) gesubsidieerd volgen. Klik hier voor meer informatie. 

MAAK EEN VLIEGENDE START MET ONZE LICENTIETRAINING EN WORD TIMEMANAGEMENT KINDEROPVANGEXPERT

START NOG DIT JAAR:

Online startbijeenkomst

1,5 uur live online

Maandag 4 september van 19.30-21.00uur of Woensdag 13 september van 10.00 tot 11.30uur of kies voor de laatste editie van het jaar op maandag 20 november van 19.30 tot 21.30uur. 

De bijeenkomst zal worden gegeven via ZOOM

De livedag

in Zevenaar

Zaterdag 30 september,  Woensdag 4 oktober  of op 18 december.

Tijd: 10.00 tot 16.00uur.

Locatie Zevenaar

Online integratie- bijeenkomst

1,5 uur live online

Woensdag 15 november van 10.00 tot 11.30uur of Maandag 15 januari 2024 van 19.30-21.00uur

De bijeenkomst zal worden gegeven via ZOOM.

Meld je nu aan voor de licentietraining Timemanagement Kinderopvang

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tijd voor Timemanagement draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders